Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.2g60kcal0.1g0g6.7g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.4g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g16g7.7kcal0.2g1.9g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.6g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g17g11kcal1.8g0.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl7.2g9kcal0.9g0g0.6g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 1.1g4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.6kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g373kcal9.4g38.4g20.4g0.8g
Valittu annoskoko78g187kcal4.7g19.2g10.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g93kcal2.4g9.6g5.1g0.2g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508