Mahnun kanakeitto

1. Paista kanat öljyssä kattilan pohjalla.

2. Lisää vesi ja kanaliemikuutiot.

3. Kun vesi on alkamassa kiehua, lisää perunasipulisekoitus.

Anna lämmetä ja lisää sulatejuusto.

4. Kun juusto on sulanut, ruoka on valmista.

Itse annan keiton porista ~40 minuuttia, jolloin perunat ja sipulit hajoavat keittoon ja keitto on pehmeätä.

Mausta mielesi mukaan timjamilla, kurkumalla ja curryllä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3630 grammaa

Kukkoruusti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria17g25kcal2.8g0.4g1.3g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Apetit peruna-sipuli-sekoitus 500 g22g15kcal0.3g3.2g0g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g8.6g14kcal1.5g0g0.9g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g112kcal9.4g7.4g5g0g
Valittu annoskoko78g56kcal4.7g3.7g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal2.4g1.9g1.3g0g
Arvot/100g100g72kcal6g4.7g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232984