Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g48g81kcal9.1g0g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sipuli 24g7.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g195kcal20.4g2.2g11g0.8g
Valittu annoskoko78g98kcal10.2g1.1g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal5.1g0.6g2.8g0.2g
Arvot/100g100g125kcal13g1.4g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176