Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g29g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudanpaisti 23g26kcal5g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g109kcal11.2g8.4g3g0.8g
Valittu annoskoko78g54kcal5.6g4.2g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal2.8g2.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.4g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393