Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.7g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Kananmuna, paistettu 3g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 11g4.3kcal0g0.9g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g11g39kcal1.5g6.2g0.8g1.1g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.5g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g512kcal7.8g61.4g25.4g4.2g
Valittu annoskoko78g256kcal3.9g30.7g12.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna39g128kcal2g15.4g6.4g1.1g
Arvot/100g100g328kcal5g39.4g16.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790