Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)15g109kcal0.1g0.1g12.1g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g17g0.3g0.8g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g605kcal9g77.2g28g2g
Valittu annoskoko78g303kcal4.5g38.6g14g1g
Annoskoko puolitettuna39g151kcal2.3g19.3g7g0.5g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.4g17.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925