Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g33g239kcal0.3g0.3g26.2g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.3g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)5.1g11kcal0g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g788kcal6.6g68.4g53g2.2g
Valittu annoskoko78g394kcal3.3g34.2g26.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g197kcal1.7g17.1g13.3g0.6g
Arvot/100g100g504kcal4.2g43.8g33.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591