Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka12g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lanttu 18g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Sinappi 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g9g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g61kcal1.4g7.4g2g2.2g
Valittu annoskoko78g31kcal0.7g3.7g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal0.4g1.9g0.5g0.6g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.7g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091