Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Tattarijauho, Myllynparas3.2g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 2.9g10kcal0.2g2.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g7.3g12kcal1.2g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 8.1g12kcal1g0g0.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio10g14kcal0.3g0.6g1.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 12g7.9kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kaurajauho 2.7g10kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 5.9g4.2kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g264kcal10.2g15.8g17.6g2g
Valittu annoskoko78g132kcal5.1g7.9g8.8g1g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal2.6g4g4.4g0.5g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.1g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342712