Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 40g11kcal0.9g1.2g0.1g0.9g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g16g55kcal0.3g0.5g5.6g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g4g15kcal1g0g1.2g0g
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g13g22kcal3.4g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g277kcal11.2g3.6g23.6g1.8g
Valittu annoskoko78g139kcal5.6g1.8g11.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g69kcal2.8g0.9g5.9g0.5g
Arvot/100g100g177kcal7.2g2.3g15.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096