Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g26g90kcal2g10.2g4.4g0.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g14g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.4g12kcal0.5g0g1.1g0g
Oivariini vähärasvainen0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g45kcal0.3g0.4g4.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g3.4g12kcal0.2g0.7g0.9g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g6.9g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g369kcal10.4g23.8g25.6g1.8g
Valittu annoskoko78g185kcal5.2g11.9g12.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g92kcal2.6g6g6.4g0.5g
Arvot/100g100g237kcal6.7g15.3g16.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697