Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 7.1g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 11g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 7.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.3g15kcal1g0g1.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]7.1g23kcal1.9g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g129kcal7.6g5g7.8g2.2g
Valittu annoskoko78g64kcal3.8g2.5g3.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal1.9g1.3g2g0.6g
Arvot/100g100g83kcal4.9g3.2g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758