Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g28g10kcal0.4g1.9g0g0.4g
Tomaattimehu Valio19g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.4g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0g
Katkarapu 10g6.8kcal1.4g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g11g10kcal0.8g1.5g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g80kcal5.8g9.4g1.8g2.4g
Valittu annoskoko78g40kcal2.9g4.7g0.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.5g2.4g0.5g0.6g
Arvot/100g100g51kcal3.7g6g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378