Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Rypsiöljy 4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 4.4g32kcal0g0g3.6g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g14g53kcal0.2g12.9g0.1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g19g7.7kcal0.1g1.9g0.1g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.5g33kcal1.2g0.4g3g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g7.3g13kcal1g0.5g0.8g4.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.5g18kcal0g4.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g480kcal7.6g56.4g25.4g9.4g
Valittu annoskoko78g240kcal3.8g28.2g12.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna39g120kcal1.9g14.1g6.4g2.4g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36.1g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255