Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Paprika, punainen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g2.9g11kcal0.2g0.9g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g42kcal1.8g1.8g3g0g
Valittu annoskoko8g21kcal0.9g0.9g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.5g0.5g0.8g0g
Arvot/100g100g264kcal11.3g11.3g18.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295