Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Maissi, pakaste (Spar) 200g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihapulla 1kpl/15g1g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Makaroni, tumma 0.8g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, mieto0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g15kcal0.4g2.2g0.2g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.2g1.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g89kcal2.4g13.3g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735