Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow5.3g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä0.6g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Vuohenjuusto President1.2g3kcal0.2g0g0.2g0g
Valkoviini kuiva 1.2g0.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g14kcal0.8g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g7kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4.8g2.4g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744