Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)1.9g4.5kcal0.3g0g0.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g14kcal0.6g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g7kcal0.3g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g85kcal3.5g2.4g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996