Savuporojuureskeitto

Keitä juurekset ja perunat vedessä.

Voit myös freesata juurekset ensin.

Soseuta kypsinä sauvasekoittimella.

Lisää maitoa ( ei välttämättä) ja sulata joukkoon sulatejuusto.

Leikkaa sekaan savuporosilppua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavupaisti (Pirkka), annos 8g0.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g8kcal0.2g0.8g0g0g
Valittu annoskoko9g4kcal0.1g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g43kcal1.1g4.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110919