Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2.8g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Sokeri 1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g54kcal1g8.2g2g0.2g
Valittu annoskoko9g27kcal0.5g4.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.3g2.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g310kcal5.7g47.1g11.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450