Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 26g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.3g14kcal1.4g0g0.9g0g
Hunaja 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g7g4.2kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g68kcal4g6.4g3g1.6g
Valittu annoskoko81g34kcal2g3.2g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna40g17kcal1g1.6g0.8g0.4g
Arvot/100g100g42kcal2.5g4g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111