Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1197g8686kcal14.2g4.8g973.5g0g
Suklaa tumma 1437g7422kcal56g765.3g445.4g76.2g
Sokeri 2539g10304kcal0g2535.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1317g1879kcal164.6g4g135g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1168g3619kcal198.5g630.4g33.9g151.8g
Cashewpähkinä 599g3438kcal119.7g112.6g277.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g70694kcal1106g8106g3730.6g498g
Valittu annoskoko8256g35347kcal553g4053g1865.3g249g
Annoskoko puolitettuna4128g17674kcal276.5g2026.5g932.7g124.5g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276