Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste14g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g86kcal6.4g7g3.2g1g
Valittu annoskoko84g43kcal3.2g3.5g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g22kcal1.6g1.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g52kcal3.8g4.2g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355