Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g66kcal0.1g0g7.4g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g17g8.6kcal0.2g2.1g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g18g12kcal2g0.8g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.9g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl8g10kcal1.1g0g0.7g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 1.2g4.4kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g414kcal10.6g42.4g22.8g1g
Valittu annoskoko87g207kcal5.3g21.2g11.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g104kcal2.7g10.6g5.7g0.3g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.5g13.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508