Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2240g404kcal12.5g56g9g15.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2240g8736kcal0g2195.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2240g627kcal13.4g133.3g4.5g56g
Raparperi 2240g754kcal15.5g123.2g2.2g31.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g21044kcal82.8g5015.4g31.4g206.2g
Valittu annoskoko8960g10522kcal41.4g2507.7g15.7g103.1g
Annoskoko puolitettuna4480g5261kcal20.7g1253.9g7.9g51.6g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731