Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.9g6.8kcal0.3g1.3g0g0.1g
Kevytmaito (Valio)6g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g28kcal1.4g3.2g1g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal0.7g1.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g142kcal7.2g16.5g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000