Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.9g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.8g5kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g3.6g14kcal0.2g1.1g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g51kcal2g2.2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko10g26kcal1g1.1g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.5g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g261kcal10.2g11.2g19.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295