Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys1.2g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pakaste vihanneksia2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g12kcal1g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.1g2g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298