Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.6g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Karviainen 4.2g1.7kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal0.8g1.8g2g0.2g
Valittu annoskoko10g15kcal0.4g0.9g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.2g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g152kcal4.1g9.2g10.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202782