Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1.4g1.9kcal0g0.3g0g0g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.8g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Auringonkukkaöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g17kcal0.4g0.8g1g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.2g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g86kcal2g4.1g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381