Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g2.1g4.4kcal0.2g0g0.4g0.1g
Sipuli, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g0.3g0kcal0g0g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 2.7g1.8kcal0g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali, tuore, 257g1g0.3kcal0g0g0g0g
Kiinankaali raaka 100g1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal0.4g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.2g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g80kcal2.1g5.2g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062