Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1.9g1kcal0g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2.1g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g47kcal1g4.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko10g23kcal0.5g2.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.3g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g243kcal5.2g24g12.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508