Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g6g10kcal1.1g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal2.4g0.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal1.2g0.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g125kcal12.2g1g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176