Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton6g6.5kcal1.4g0g0.1g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g0.5g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria0.5g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g33kcal3.4g0.8g1.6g0g
Valittu annoskoko10g16kcal1.7g0.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.9g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g167kcal17.3g4.1g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756