Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g4.4g4.8kcal1.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g3.7g4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal2.4g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko10g11kcal1.2g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.6g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g110kcal12.2g2g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486