Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste1.3g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal1g1g1g0.4g
Valittu annoskoko10g8kcal0.5g0.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.1g5.1g5.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922