Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3.8g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g40kcal1g4.6g1.8g0g
Valittu annoskoko10g20kcal0.5g2.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.3g1.2g0.5g0g
Arvot/100g100g205kcal5.1g23.5g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692