Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1.8g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal0.6g0.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal3.1g1g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704