Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g2.4g1kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.7g4.1kcal0.1g0g0.4g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g0.9g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g60kcal0.8g7g3g1.2g
Valittu annoskoko10g30kcal0.4g3.5g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.2g1.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g308kcal4.1g35.7g15.3g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255