Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4.7g2.8kcal0.5g0.1g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal2g3.8g0.6g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1g1.9g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g1g0.2g0g
Arvot/100g100g152kcal10.1g19.2g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104