Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 6.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Aurajuusto0.7g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g14kcal0.4g1g0.8g0.4g
Valittu annoskoko10g7kcal0.2g0.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g71kcal2g5g4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217