Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska55g16kcal0.8g3.6g0.3g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g10g22kcal2.3g0.1g1.4g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 11g25kcal1.5g0.2g2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Spagetti 7.7g25kcal0.8g5.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g207kcal11.2g18.6g10.6g0.8g
Valittu annoskoko92g103kcal5.6g9.3g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna46g52kcal2.8g4.7g2.7g0.2g
Arvot/100g100g112kcal6.1g10.1g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304