Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g2720g13926kcal242.1g794.2g1088g160.5g
Voi, 1 tl, 5 g1920g14016kcal19.2g19.2g1536g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton240g768kcal55.4g25.2g49.9g0g
Kananmuna kuoreton 1920g2739kcal240g5.8g196.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl2400g8160kcal48g72g840g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g79859kcal1209.4g1991.2g7421.4g321g
Valittu annoskoko9280g39929kcal604.7g995.6g3710.7g160.5g
Annoskoko puolitettuna4640g19965kcal302.4g497.8g1855.4g80.3g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347