Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g5853g15334kcal1018.3g0g1170.5g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g512g1536kcal17.9g23g153.6g0g
Sipuli (kuorittu)805g217kcal10.5g38.6g1.6g13.7g
Valkosipuli 117g127kcal9.2g19.1g0.7g2.5g
Korppujauho 293g1072kcal30.7g219.2g3g15.5g
Vesi1463g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 366g3235kcal0g0g365.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g43041kcal2173.2g599.8g3390.4g63.4g
Valittu annoskoko9408g21520kcal1086.6g299.9g1695.2g31.7g
Annoskoko puolitettuna4704g10760kcal543.3g150g847.6g15.9g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807