Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1859g502kcal24.2g89.2g3.7g31.6g
Kinkkusuikale, Portti2975g3719kcal505.7g11.9g208.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3719g893kcal66.9g111.6g18.6g70.7g
Keltuainen, 20g, annos 20g112g71kcal3.9g0.2g27.9g0g
Parmesan formaggio da pasta744g3399kcal297.5g0g245.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g17167kcal1796.4g425.8g1007.6g204.6g
Valittu annoskoko9408g8583kcal898.2g212.9g503.8g102.3g
Annoskoko puolitettuna4704g4292kcal449.1g106.5g251.9g51.2g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238