Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 114g1005kcal0g0g113.7g0g
Pellavansiemenöljy227g2046kcal0g0g227.4g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g114g91kcal0g0g10.2g0g
Viinietikka 505g104kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g6494kcal0g5g702.6g0g
Valittu annoskoko960g3247kcal0g2.5g351.3g0g
Annoskoko puolitettuna480g1624kcal0g1.3g175.7g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233