Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g128g38kcal1.3g5.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g300g330kcal51g7.5g10.2g0g
Risottoriisi (Risella), 60g225g788kcal18g168.8g3.8g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka75g92kcal2.3g19.5g0.6g2.6g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.4g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g3193kcal147.6g481.8g71g21.4g
Valittu annoskoko1320g1597kcal73.8g240.9g35.5g10.7g
Annoskoko puolitettuna660g798kcal36.9g120.5g17.8g5.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414