Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g170g51kcal1.7g6.8g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g400g440kcal68g10g13.6g0g
Risottoriisi (Risella), 60g300g1050kcal24g225.1g5.1g9g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka100g123kcal3g26g0.8g3.4g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g4257kcal196.6g642.4g94.4g28.2g
Valittu annoskoko1760g2129kcal98.3g321.2g47.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna880g1064kcal49.2g160.6g23.6g7.1g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414