Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g213g64kcal2.1g8.5g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g500g550kcal85g12.5g17g0g
Risottoriisi (Risella), 60g375g1313kcal30g281.3g6.4g11.3g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka125g154kcal3.8g32.5g1g4.3g
Hunaja 75g248kcal0.4g60.6g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g5322kcal245.8g802.8g118.2g35.4g
Valittu annoskoko2200g2661kcal122.9g401.4g59.1g17.7g
Annoskoko puolitettuna1100g1330kcal61.5g200.7g29.6g8.9g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414