Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g255g77kcal2.6g10.2g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g600g660kcal102g15g20.4g0g
Risottoriisi (Risella), 60g450g1575kcal36g337.6g7.7g13.5g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka150g185kcal4.5g39g1.2g5.1g
Hunaja 90g297kcal0.5g72.7g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g6386kcal295.2g963.4g141.8g42.4g
Valittu annoskoko2640g3193kcal147.6g481.7g70.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna1320g1597kcal73.8g240.9g35.5g10.6g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414